İl Sosyal Etüt Ve Proje Müdürlüğü’Ne Mustafa Korkmaz Atandı

Güvenlik politikaları ve sosyo-ekonomik politikaların uyumlu bir şekilde yürütülmesini sağlamak üzere, tüm illerde İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü kurulurken, Kastamonu İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’ne Mustafa Korkmaz atandı.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı tarafından İçişleri Bakanlığı ile koordineli olarak illerde yeni bir birim kurum oluşturuldu. Yeni oluşturulan Kastamonu Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’ne ise Kastamonu’da yaklaşık 14 yıldır değişik ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik ve idarecilik yapan Mustafa Korkmaz atandı. Çiçeği burnunda Müdür Korkmaz, yeni görevine başladı.

MUSTAFA KORKMAZ KİMDİR?

1972 yılında Çankırı’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Çankırı ilinde tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Marmara Üniversitesi’nde tamamladı. Türkiye’nin değişik illerinde öğretmenlik yaptı. Sırasıyla Kars ve Tunceli’de öğretmenlik yaptıktan sonra 14 yıldır Kastamonu’da değişik ilk ve orta öğretim kurumlarında öğretmenlik yaptı. En son Behçet Necatigil İlköğretim Okulu’nda müdür yardımcılığı görevinde bulunan Korkmaz, 24.06.2011 tarihinde İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: İHA