Karaköprü Belediyesi Yaz Konserleri Başladı

Şanlıurfa‘nın Karaköprü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yaz konserleri, Çankaya Mahallesi’nde bulunan Ali Baba Parkında başladı.

Karaköprü Belediyesi, vatandaşlara sunduğu sosyal-kültürel faaliyetler kapsamında her yaz uyguladığı park konserleri ile vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor. Bu yıl ilk olarak Ali Baba Parkında gerçekleştirilen yaz konserinde, Akif Çekirge sıra gecesi saz grubu tarafından birbirinden güzel Şanlıurfa türkülerini seslendirerek vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattılar. Yapılan etkinlik programına Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Kalkan, Hasan Erik, Ömer Göçebeler ve Meclis üyeleri katıldılar. Karaköprü’de oturan vatandaşların yoğun ilgili olduğu yaz konserine özellikle ailelerin büyük katılım gösterdiği gözlenirken, gündüz aşırı sıcaktan bunalanlar akşam sunulan konserde hareketli türkülerde halay çekip oynayarak güzel anlar yaşadılar.

Programda bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler, "Bizler belediye olarak üst yapı, alt yapı çalışmalarına ne kadar önem veriyorsak ve bu tür sosyal-kültürel hizmetlere de önem vermekteyiz. Bu yaz sezonu boyunca sizlere her hafta bir parkımızda yapacağımız konserlerle güzel vakit geçirmenizi sağlayacağız" dedi.

Kaynak: İHA