Araban Köylerinde Kilit Taşı Çalışmaları Sürüyor

Gaziantep‘in Araban ilçesine bağlı köylerde kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

İlçeye bağlı Muratlı ile Güllüce köylerinde kilit taşı döşeme çalışmaları devam ederken, Hisar, Hasanoğlu, Altınpınar, Gözey, Eskialtıntaş, Aşağı Yufkalı ve Ziyaret köylerinde ise çalışmalar tamamlandı. Vatandaşlar, döşenen kilit taşı çalışmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın çabaları ile köylerimize yapılan kanalizasyon ile evlerdeki atık suların köy içine açıktan akması kesildi. Kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasının ardından da kilit taşı döşeme çalışmaları başlatıldı. Yapılan bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

"AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan‘ın milletvekilliği öncesinde köylerimize gelip sorunlarımızı dinleyen milletvekili yoktu. Erdoğan, milletvekili seçildikten sonra yaşanılamaz haldeki köylerimizi tek tek dolaşarak sorunlarımızı yerinde görüp, bizlerle ayrı ayrı görüşerek köylerimizin sorunlarını bir bir dinledi" diyen vatandaşlar, "Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın sayesinde köylerimizin kanalizasyon sorunları çözüldü, kanalizasyon çalışması tamamlandıktan sonra şimdi de çevre ilçelerin köylerinde olmayan kilit taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor" diye konuştular.

Vatandaşlar, Araban ovasının sulu tarıma geçmesi için de Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan, Çat Boğazı Barajı ile Ardıl Barajı’nın bir an önce yapılarak hizmete alınması için katkı beklediklerini dile getirdiler.

Kaynak: İHA