Tarsus‘ta Tutuklu Ve Hükümlülere Giyecek Yardımı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki ekonomik durumu iyi olmayan 25 hükümlü ve tutukluya giysi yardımında bulunuldu.

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Kurum İdaresince ziyaret edilip, yardıma muhtaç hükümlü ve tutuklulara giysi yardımı yapılması konusunda görüşmeler yaptı.

Görüşmeler neticesinde olumlu cevap alınması üzerine cezaevi müdürlüğünce giysi yardımı yapılması için yazılı olarak talepte bulunuldu.

Yapılan çalışmalar neticesinde cezaevinde bulunan ihtiyaç sahibi hükümlü ve tutuklulara beden ölçülerine göre kaliteli birer kot pantolon, gömlek, tişört ve kemerden oluşan giysi yardımları paketler halinde cezaevine teslim edildi.

Giysiler, Ceza İnfaz Kurumu Çok Amaçlı Spor Salonu‘nda kurum müdürü Ömer Ekinci başkanlığında, ikinci müdür Ayhan Sükmen ve Mennan Çelikkol, idare memuru Mustafa Aslan, öğretmenler Mustafa Konü, Mehmet Emin Yoluk, psikolog Engin Ayrcıl ve kurum sorumlu infaz koruma baş memurları Zeynel Yıldırım, Kazım Yıldız tarafından 25 hükümlü ve tutukluya teslim edildi.

Giysi yardımı alan hükümlü ve tutuklular mutluluklarını ve sevinçlerini cezaevi idaresiyle paylaştı.

Kaynak: İHA