Samsunspor Gençlik Geliştirme Merkezi‘ne Yeni Teknik Ekip

Spor Toto Süper Lig‘in yeni takımı Samsunspor‘da yeni yönetimin görev dağılımının yapılmasından sonra Gençlik Geliştirme Merkezi‘nde de yeni teknik ekip kuruldu.

Samsunspor Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanı Cevat Öncü ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Temiz ile birlikte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Deneyim ve birikimlerine inandığımız yeni teknik ekibimiz ile beraber mümkün olan en kısa süre içerisinde çalışma programımız ve hedeflerimiz konusunda halkımızı bilgilendireceğiz. Geçmiş dönemlerde teknik ekibimiz içerisinde görev yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, 2011-2012 sezonunun kulübümüzün altyapısı için yeni ve üretken bir dönem olmasını diliyoruz."

Yeni yapılanmaya göre; Gençlik Geliştirme Teknik Sorumluluğu görevine Mehmet Ali Çınar, Akademi Grubu Teknik Sorumluluğu görevine Ahmet Usta, U-18 Takımı Teknik Sorumluluğu görevine Cazip Sezer ve yardımcılığına Kasım Çıkla, A-2 Takımı Teknik direktörlüğü görevine Ercüment Çoşkundere ve yardımcılığına ise Ferruh Özgün getirildi.

Mustafa Sinecek, Bülent Tuncay, Orhan Anıl, Sabri Şirinsoylu ve Semih Erpehlivan U-17, U-16, U-15, U-14 ve U-13 takımlarının antrenörlüklerine, Futbol Okulu Teknik Sorumluluğu görevine Necati Öksüz görevlendirilirken, Mevlüt kahraman, Erol Kansız, Polat Canpolak, Hakan Niş, ve İbrahim Çankaya Futbol Okulu‘nun antrenörleri olarak belirlendi. Ayrıca; Engin Şengül, Refah Kayalar ve İlhan Pehlivan Gençlik Geliştirme Merkezi‘nde kaleci antrenörü olarak görev alırken, Şendoğan Çakmaker ve Andan Kuş izleme komitesinde bulunuyor.

Kaynak: İHA