Kamalak: Türkiye’Ye Milli Görüş Kılavuzluk Yapacak

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’ye Milli Görüş‘ün, Saadet Partisi’nin kılavuzluk edeceğini söyledi.

Kamalak: Türkiye’Ye Milli Görüş Kılavuzluk Yapacak
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’ye Milli Görüş‘ün, Saadet Partisi’nin kılavuzluk edeceğini söyledi.

    Kamalak, partisinin Erzurum’da düzenlenen ‘Bereket’ isimli mitinginde konuştu. Akşam saatlerinde başlayan mitinge yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

    Kamalak, seçime ‘Saadet Partisi ve diğer partiler’ olarak gidildiğini ifade etti. Hükümetin politikalarını eleştiren Kamalak, Türkiye’ye Saadet Partisi’nin kılavuzluk edeceğini dile getirdi. Kamalak, “İktidara geldiğimizde ‘yeşil kartı atın çöpe’ diyeceğiz. Biz iktidara geldiğimizde her doğan çocuk sigortalı olarak doğacaktır. Nüfus cüzdanları aynı zamanda sağlık karnesi yerine geçecektir. Bu yeniden büyük Türkiye’yi kurmamız için yapmamız icap eden işlerin bazılarıdır. 1977 yılında 383 proje hazırlamıştık. Şu an mevcut, iktidarın sata sata bitiremediği fabrikalar Milli Görüş‘ün temelini attığı veya kurduğu fabrikalardır. Biz yapıyoruz bunlar satıyor. Aramızdaki fark budur. İnsanlık batıya teslim edilemez. Batı nereye gittiyse sömürme amacıyla gitmiştir. İşte Afaganistan, işte Irak, işte Filistin. İnsanlık vahşi batıya teslim edilemez. Birilerinin, insanlığa kılavuzluk etmesi lazımdır. Bu Türkiye’dir. Tarihi geçmişiyle altı asırlık uygulamasıyla Türkiye yapacaktır. Türkiye’ye Milli Görüş kılavuzluk edecektir.” diye konuştu.

    Diğer partileri de eleştiren Kamalak, DSP-MHP-Anap koolisyonu döneminde Kur’an’ın yasaklandığını ileri sürdü. Kamalak şunları söyledi: “MHP’ye oy verip ‘kanımız aksa da zafer İslam‘ın’ diyen ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Biliyorumki sen MHP’ye oy verirken sana verilen taahütlere inanmıştın. Neydi o? 1999 seçimlerine gidilirken ‘başörtüsü problemini biz çözeriz, bu sebeple oylarınızı ürkeklere değil erkeklere verin’ diyorlardı. Bu yüzden oy verdi ülkücü kardeşlerim. Bu yüce milletimiz o taahhütlere güvenerek oy verdi. Kur’an-ı yasaklayan partiler Demokratik Sol Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Anap koolisyonudur.”