Teknorot’Tan Yaza Merhaba Pikniği

Düzce 1. OSB’de kurulu bulunan ve yaklaşık bin 400 kişiye istihdam sağlayarak 50 ülkeye ihracat yapan TEKNOROT Otomotiv Sanayi başlatmış olduğu ‘Kültür Değişimi ve Gelişimi’ süreci kapsamında Yaza Merhaba Pikniği düzenleyerek çalışanlarını ve ailelerini motive etti.

Gölyaka Kültür Park’ta gerçekleştirilen TEKNOROT Yaza Merhaba pikniğine TEKNOROT Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma, Genel Müdür Cevap Aslan, birim müdürleri ve aileleri ile birlikte TEKNOROT çalışanları ve ailelerinin katılımı ile yaklaşık 2 bin kişi ile piknik yapıp gönüllerince eğlendiler. Pikniğe katılan personel ve ailelerine yemek ve mangal ikramı yapıldı. Güzel bir havada çalışanlar canlı müzik eşliğinde eğlenirken, çocuklar da kendileri için kurulan oyun stantlarında gönüllerince oynama fırsatı yakaladılar.

TEKNOROT Genel Müdürü Cevat Aslan, pikniğe katılan personele yaptığı konuşmada, Abant’ta başlayan değişim sürecinin bir devamı olarak Gölyaka Kültür Parkta toplandıklarını söyledi. Aslan “Abant’ta başlattığımız bir değişim sürecimiz vardı, bu değişim sürecinin devam edeceğini hepinizle paylaşmıştık. Bu gün buraya motivasyon faaliyetlerimizden biri olan Yaza Merhaba Pikniği için geldik. Bu aktiviteler bundan sonrada devam edecektir. Bundan sonra bu eğlenceler TEKNOROT’un programında olacaktır” dedi.

TEKNOROT Genel Müdürü Cevat Aslan’ın konuşmasının ardında pikniğe adını yazdırarak katılan yaklaşık 100 personele çekiliş ile hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: İHA