Ödemişli Okul Müdürleri Mangal Partisinde Yorgunluk Attı

Ödemiş‘e bağlı Çaylı beldesi ilköğretim okulu tarafından düzenlenen mangal partisinde bir araya gelen Ödemiş İlçe Milli Eğitim camiası 2010-2011 eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu attı.

Ödemişli Okul Müdürleri Mangal Partisinde Yorgunluk Attı
Çaylı Belediye Başkanı Rifat Önder, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, ilçe milli eğitim şube müdürleri, Ödemiş ve köylerinden ilk ve orta dereceli okullarından müdür ve öğretmenlerin katıldığı mangal partisi Çaylı İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlendi.

Kısa süre içinde okul yönetimi ve belediyenin işbirliği ile çehresi değişen okulda mangal partisi öncesi gelen konuklar çeşitli incelemelerde bulundular. Düzenlenen mangal partisinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, “Yorucu eğitim yılının ardından yeni döneme hazırlanıyoruz. Bu stresli günlerimizde Çaylı İlköğretim Okulumuzca düzenlenen mangal partisinde bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Okul Müdürümüz Selahattin Özbudak‘a ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Okul Müdürü Selahattin Özbudak‘ın okulun gelişimi için yoğun çaba harcadığını ifade eden Çaylı Belediye Başkanı Rifat Önder, “Okul yönetimimizin gayretli çalışmalarına biz de katkıda bulunarak tepeden tırnağa okulumuzda bir değişimi başlattık. İmkanlarımız dahilinde okulumuza katkıda bulunmayı bir görev bildik. Bundan sonra okulumuzun ihtiyaçlarını gidermek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Öğretmen ve öğrencileri ile birlikte verimli bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktıklarını belirten Okul Müdürü Selahattin Özbudak, “Esnafımızın da desteğiyle düzenlediğimiz mangal partisinde Ödemiş‘teki milli eğitim camiası ile birlikte yorgunluk atmayı hedefliyorduk. Bizleri yalnız bırakmayan tüm müdürlerimize, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Rifat Önder‘in de katkılarıyla yürüttüğümüz çalışmalarla okulumuz modernleşme yolunda önemli aşamalar kaydetti. Eğitim kalitemizde de önemli bir yükselme var” dedi.

Kaynak: İHA