Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti‘nden Dünya 2’İncisi Kocatepe‘ye Ödül

Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer, Polonya‘nın Bydgoszcz şehrinde yapılan Dünya Liseler Arası Atletizm Yarışları‘nda, 3 bin metrede dünya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Özel Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe‘yi altın ile ödüllendirdi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer Kardelen Koleji‘ni ziyaretinde yaptığı açıklamada, Kardelen Koleji‘ni ve milli atlet Mustafa Kocatepe‘yi elde ettiği başarılardan dolayı tebrik etti. Başer, "Kardelen Koleji‘ni ve öğrencimiz Mustafa Kocatepe‘yi tebrik ediyoruz. Bizler gerçekten büyük bir başarı kazandırarak gerek Türkiye‘ye gerekse tüm Dünyaya Nevşehir‘imizin ismini bir kere daha duyurmuş oldu. Ben burada tüm sivil toplum örgütlerine sesleniyorum. Kardelen Koleji dünya ikincisi olan Mustafa Kocatepe‘ye desteklerini esirgemiyor. Şimdi Mustafa‘ya sahip çıkma sırası bizlerde. Nevşehir‘de bulunan sivil toplum kuruluşları bu öğrencimize sahip çıkarak bu başarısını ödüllendirmeli ki önümüzdeki yapacağı yarışmalarda da ben bunlara layık olmalıyım diyerek daha güzel bir şekilde ilimizi temsil etmelidir‘‘ diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer, konuşmasının ardından ise dünya ikincisi olan Mustafa Kocatepe‘yi altın ile ödüllendirdi.

Kardelen Koleji öğrencisi Mustafa Kocatepe de Muammer Başer‘e teşekkür ederek, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan Gençlik Olimpiyatları’nda da Nevşehir‘e ve Türkiye‘ye dünya birinciliği kazandıracağının sözünü verdi.

Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise, Kocatepe‘ye verdiği destekten dolayı Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer‘e teşekkür etti. Kaplan, ‘‘Öğrencimiz Mustafa Kocatepe gerçekten büyük bir başarıya imza attı. Biz bu başarıdan dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz. Sizler Gazeteciler Cemiyeti olarak öğrencimizin bu başarısında yanında olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizlerinde az önce söylediği gibi öğrencimize bu dünya ikinciliği ardından gerçekten sahip çıkılmalı ve önümüzdeki günlerde katılacağı yarışlarda da bu kendisi açısından da bir motive olmalı‘‘ dedi.

Kaynak: İHA