Sakarya'da zincirleme trafik kazası 3 ölü, 7 yaralı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında ikisi çocuk 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Sakarya'da zincirleme trafik kazası 3 ölü, 7 yaralı
Sakarya‘nın Erenler ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında ikisi çocuk 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

D-100 Karayolu Bekirpaşa Sapağı‘nda meydana gelen trafik kazasında, Ankara yönüne giden Necati Buran (58) yönetimindeki TIR, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde ilerlemekte olan Bilal Dinç (65) idaresindeki 54 ER 489 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle karşı şeride geçen TIR, Adapazarı ilçesinde bulunan ve içinde diyaliz hastalarının olduğu Mustafa Emecan (41) idaresindeki 06 NAJ 45 servis aracına çarptı. Çarpışma sonucu ters dönen servis aracı, aynı istikamette ilerlemekte olan Mustafa Kont’un (57) kullandığı 34 BE 7624 plakalı boş LPG taşıyan TIR ile çarpıştı. Kazada, servis aracı içinde bulunan Mehmet Türk, Meriç Alp Tomar (6) ve 6 aylık kardeşi Mikail Efe Tomar olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Servis aracında bulunan ve kazadan yaralı olarak kurtulan, Nurhan Tomar, Nezahat Tomar ile kazaya karışan Bilal Dinç ve eşi Kaaniye Dinç Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Fikriye Türk (59), Busenur Tomar (10) ve Mustafa Emecan ise Toyota İlk Yardım Hastanesi‘ne götürüldü.

Kazaya neden olduğu öne sürülen, Buran ise gözaltına alındı. Olayla ilgili jandarma araştırma başlattı.