Bursa'da zincirleme trafik kazası: 6 yaralı

Bursa'da kamyon, otomobil ve 2 motosikletin karıştığı zincirleme kazada, 6 kişi yaralandı.

Bursa'da zincirleme trafik kazası: 6 yaralı
Alınan bilgiye göre, bir kargo firmasında çalışan Ümit Sönmez (22), 16 YT 303 plakalı motosikletine arkadaşı 15 yaşındaki Tuğce K'yı, Ferhat Turgut (20) da 16 BGG 80 plakalı motosikletine Gökhan Nazen'i (23) alarak Mudanya'ya gitmek için yola çıktı.

Ümit Sönmez'in kullandığı motosiklet, Site Mahallesi Bursa Asfaltı Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Özge Nasyalçın (43) yönetimindeki 16 GJ 704 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, yol kenarına park ettikleri 16 GB 217 plakalı kamyonetlerinin kasasından düşen eşyaları toplamaya çalışan Abdülkadir Süngü ve Nermin Şanlı'ya (48) çarptı. Bu sırada arkadan gelen Ferhat Turgut'un kullandığı ikinci motosiklet de kamyonetin arkasına çarptı. Kazada Ümit Sönmez, Ferhat Turgut, Tuğce K, Gökhan Nazen, Abdülkadir Süngü ve Nermin Şanlı yaralandı.

Yaralılardan sağlık durumları ciddiyetini koruyan Ümit Sönmez ve Abdülkadir Süngü, ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, diğer yaralılar ise Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.