İzmir‘de Motosiklet Kazası: 1 Ölü

İzmir‘in Karşıyaka ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti.

İzmir‘de Motosiklet Kazası: 1 Ölü
Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece saat 21.30 sıralarında, Anadolu Caeddesi Öztürk alt geçidi yakınlarında meydana gledi. İddiaya göre, Çiğli‘den Konak yönüne giden Cemil Yel (30) yönetimindeki motosiklet, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkıp orta refüje çarptı. Kaskı takılı olmayan Yel, çarpmanın şiddetiyle motorsikletten düşüp yaklaşık 30 metre sürüklenirken, motorsiklet ise yaklaşık 100 metre sürüklendi. Durumun bildirilmesiyle gelen sağlık ekipleri, Yel‘in başına aldığı darbeyle

hayatını kaybettiğini belirledi.

Endüstriyel çizim işiyle uğraşan Yel‘in, motosikletini 2 hafta önce değiştirdiği için plakasını bile alamadığı ve İzmirli Motorcular grubuna üye olduğu öğrenildi. Kazayı duyup gelen Yel‘in motorcu arkadaşları ve yakınları kaza yerinde sinir krizi geçirdi. Kaza yerinde yaklaşık 100 metre ileriye kadar sürüklenen motosikletin devir kadranının 17 binde takılı kalması ise dikkat çekti.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA