Chp‘li Milletvekilleri ‘Baykal‘sız Mazbata Aldı

CHP Antalya Milletvekilleri, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal‘ın katılmadığı törende mazbatalarını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. dönem Milletvekilleri Osman Kaptan, Gürkut Acar, Yıldıray Sapan ve Arif Bulut, Antalya Adliyesi İl Seçim Kurulu‘nda düzenlenen tören ile mazbatalarını aldı. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal‘ın katılmadığı törende, Baykal‘ın mazbatasını Osman Kaptan aldı. Mazbatalarını saat 14.00‘de almaları gereken milletvekillerinden sadece Osman Kaptan ile Yıldıray Sapan hazır bulundu. Gürkut Acar ve Arif Bulut ise mazbata almak için yarım saat geç geldi.

İl Seçim Kurulu Başkanı Faris Özsoy, kavgasız, gürültüsüz, güzel bir seçim yaşandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Özsoy, milletvekilliği görevinin hayırlı olmasını diledi.

CHP Milletvekili Gürkut Acar ise mazbatasını aldıktan sonra seçim sürecinde taraflı olduğu gerekçesiyle medyayı eleştirdi. Acar, "Seçim sürecinde eşit ve tarafsız bir medya yoktu. Medyanın tarafsızlığı sağlanmadan sağlıklı seçim yapılamaz. Bu seçimlerde de öyle olmuştur" dedi.

CHP‘li milletvekillerinin mazbata törenine, CHP‘de il başkalığı yapan ve Deniz Baykal‘a bir dönem karşı çıkan Ertuğrul Ünal da katıldı.

Kaynak: İHA