Serdar Turgut eski muhalif yazarlara seslendi

Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut muhalif gazetecilere fena çıkıştı. 12 Haziran Genel seçimlerinden Ak Parti'nin büyük bir zaferle ayrılması sonrası hükümet muhalifi bazı gazetecilerin cemaate ve Ak Parti'ye yalakalık yaptığını öne süren Serdar Turgut “Zavallılar ortada kalacak” dedi.

Serdar Turgut eski muhalif yazarlara seslendi
Samanyolu Haber’de Burcu Şentürk’ün sorularını yanıtlayan Habertürk Gazetesi yazarı Serdar Turgut, isim vermeden meslektaşlarını yerden yere vurdu. Seçim sonrası bazı muhalif gazetecilerin iktidar partisine şirin gözükmeye çalıştığını kaydeden Turgut “Bu arkadaşları daha önce defalarca uyardım, anlattım ama demediklerini bırakmadılar. Şimdi ise utanç verici bir şekilde dönüş yaptıklarını görüyoruz. Zavallılar ortada kalacak.” dedi.

İsim vermediği meslektaşlarını ağır sözlerle eleştiren Serdar Turgut’un işte o sözleri;
“Hayatları boyunca cemaat karşıtı yazılar yazanlar AKP'ye çok düşmanca tavır alan yazarlar bugün görüyoruz ki dönüş yapmak için debelenip duruyorlar. Bunlara çok uzun zamandır şunu göstermeye çalıştım. Bu hale düşmeye gerek yok. Mantıklı düşündüğün, rasyonel olduğunuz zaman ülkenizi tanımaya çalıştığınız zaman bunu doğal olarak yapmanız gerekiyor. Ben bir süredir bunu yapıyorum zaten. Bana bağırdılar çağırdılar küfür yedim. Ama şimdi onlar benim iki üç yıl önce yaptığım şeyi yapıp bir de üstüne utanç verici bir duruma düşerek yapıyorlar. Bu aşamadan sonra yapacakları dönüşün bir anlamı yok. Ne bıraktıkları insanlar için ne de şimdi yandaş olmaya çalıştıkları insanlar için bir anlamı yok. Zavallılar ortada kalacak”

BEYAZ GAZETE