Ak Parti Malatya Milletvekili Öz Oyunu Kullandı

AK Parti Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Ekonomik kalkınma, milli birlik ve beraberlik duygularının daha pekişmesi için seçim hayırlı olsun" dedi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Öz Oyunu Kullandı
Oyunu Fatih İlköğretim Okulu‘nda kullanan milletvekili Öz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "2023 hedefleri doğrultusunda neler yapabileceğimizi seçim sürecince anlattık. Şimdi söz sırası vatandaşta. Türkiye‘nin yakaladığı siyasi ve ekonomik istikrarın devam etmesini istiyoruz. Bunun için de seçimin hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Demokrasinin tamamlanması, darbelere son verilmesi için bu seçim önemlidir" diyen Öz, "Ekonomik kalkınma, milli birlik ve beraberlik duygularının daha pekişmesi için seçim hayırlı olsun"şeklinde konuştu.

"GELECEK, BUGÜNKÜNDEN DAYA İYİ OLACAK"

AK Parti Malatya milletvekili adayı, Malatya eski belediye başkanı Cemal Akın da Cengiz Topel İlköğretim Okulu‘nda oyunu kullandı. Eşi ile birlikte okula gelen ve oyunu kullanan Akın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugünkü seçim ülkemiz için çok önemlidir. Ülkenin kalkınmasında istikrarın birinci unsur olduğunu, siyaset bilimciler ve ekonomistler ifade ediyorlar. İnşallah gelecek, bugünkünden daha iyi olacak" dedi.

Kaynak: İHA