Ahmet Reyiz Yılmaz: "13 Haziran‘da Milli Onurumuz Kazanmaz Ve Beklentimin Altında Bir Oy A

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, "13 Haziran‘da milli onurumuz kazanmaz ve beklentimin altında bir oy alırsam siyaseti noktalarım" dedi.

Yazılı açıklama yapan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘yi eleştirdi. Yılmaz, "MHP olarak Öcalan‘ı ipten kurtaracaksınız, İmralı‘ya taşıyacaksınız. Şehit parası ile yoksul üniversiteli kız çocuklarını tuzağa düşürüp dört çeker cip alıp fuhuş yaptıracaksınız sonrada meydanlarda temiz siyaset diye nara atacaksınız. Patlamış sigorta MHP. Sözde Milliyetçi sigorta imişler. Öcalan sizin sigortanızı 2000 patlattı da yıllardır patlak geziyorsunuz. Öcalan‘ı kurtaran MHP, CHP

ile beraber İmralı‘dan da çıkarıp Kürtlerin Mandela‘sı yaparsa kimse şaşırmamalıdır. Öcalan‘ın İmralı‘ya taşınmasını hazmedenler İmralı‘dan çıkışını çok daha rahat hazmetmeye müsaittirler. Fuhuş balosu yapılan kaset rezaletini bile hazmettirdiler. BDP yanlıları bile MHP borazancısı oldu son bir ayda. BDP yanlısı bilinen medya dâhil MHP yanlısı tutum içine girdiler. Bütün telaş MHP meclis dışında kalırda başka bir Milliyetçi parti olan MMP meclise girerse bunlara yaşam hakkı tanımaz korkusudur" dedi.

Yılmaz ayrıca, "13 Haziran‘da milli onurumuz kazanmaz ve beklentimin altında bir oy alırsam siyaseti noktalarım. Beklentilerimin altında bir sonuç çıkarsa siyaseti meslek haline getirmiş olan bu kenelere bırakıp işimin başına kendi alın terimle inşa ettiğim krallık ve saltanatıma dönerim. Bir buçuk yıldır yürüttüğüm Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti seçim kampanyası sonunda; Öcalan‘ın, kendisini affedip İmralı‘ya taşıyanlardan çok daha şerefli olduğunu düşünmeye başladım" diye konuştu.

Kaynak: İHA