Çü‘de 4 Bin 108 Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Çukurova Üniversitesi 2011 yılında mezun olan 4 bin 108 öğrenci için düzenlenen diploma töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çukurova Üniversitesi 2011 yılında mezun olan 4 bin 108 öğrenci için düzenlenen diploma töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çukurova Üniversitesi Stadyumu‘nda gerçekleştirilen diploma töreninde konuşan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, bu yıl Çukurova Üniversitesi‘nden 4 bin 108 öğrencinin mezuniyet sevincini yaşadığını söyledi. ÇÜ’den mezun olmanın ayrıcalık olduğunu belirten Akınoğlu, "Gençlerimize, kendileriyle gurur duyduğumuzu, kendilerine ülkenin geleceği için çok güvendiğimizi belirtmek istiyorum. Çukurova Üniversitesi mezunları, ülkesine, kendi insanımıza şartlar ne olursa olsun sahip çıkacak ve yararlı olacaktır. Çukurova Üniversitesi‘nde size verilen eğitim, sadece bir başlangıçtır. Ülkemiz, kendi insanımız, büyükleriniz, sizleri yetiştiren aileleriniz, getireceğiniz daha aydınlık günleri sizlerden bekliyor. Bunları en iyi şekilde yapacağınıza, yürekten inanıyorum" dedi.

Daha sonra fakültelerde dereceye giren öğrenciler, yaş kütüğüne isimlerini çaktı. Tören boyunca keplerini havaya fırlatan öğrenciler, unutamayacakları bir gece yaşadılar. Diploma töreni, havai fişek gösterisiyle son buldu.