Öğrenciler Yararına Düzenlenen Kermese Büyük İlgi

Görele’de gönüllü ev hanımlarının ihtiyaçlı öğrenciler yararına düzenledikleri kermes büyük ilgi gördü.

Görele’de gönüllü ev hanımlarının ihtiyaçlı öğrenciler yararına düzenledikleri kermes büyük ilgi gördü.

    Giresun Görele Hayrullah Koç Parkı’nda, küçük bir çarşı görünümünde açılan kermeste gıdadan giyim ve mobilyaya kadar birçok ürün hayırseverlerin beğenisine sunuldu. Kermesin açılışını Görele Kaymakamı Aykut Pekmez ile Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu birlikte gerçekleştirdi.

    Görele Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu, Göreleli ihtiyaçlı öğrenciler için düzenlenen kermesin çok heyecan verici olduğunu ve burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Paylaşmanın sosyal millet olmanın gereği olduğunu belirten Melikoğlu, "Tabi bunların devamlılığı sosyal anlamda, kültürel anlamda, kardeşliğin ve sevginin karşılıklı entegrasyonu, bu çeşit etkinliklerin gelişip çoğalması anlamına geliyor. O anlamda insanlarımızın birbiriyle daha yakın ve daha sıcak diyalog içerisinde daha samimi biçimde hayatını ikame etmemiz anlamına geliyor. Ben bu duygu ve düşünce içinde kermesimizin hayırlı olmasını, amacına ulaşmasını diliyorum. Emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

    Kermesin açılışına Giresun Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Demirci, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, Görele Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Firidin, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve hayırseverler katıldı.