Silifke‘de Sağlık İçin Hareket Et Yürüyüşü Yapıldı

Mersin‘in Silifke ilçesinde obeziteye dikkat çekmek için "Sağlık İçin Hareket Et" sloganıyla düzenlenen halk yürüyüşü yapıldı.

Silifke‘de Sağlık İçin Hareket Et Yürüyüşü Yapıldı
Öğrenci gruplarının katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşe Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Silifke Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan, Silifke Sağlık Grup Başkanı Dr. Yüksel Eren ve daire müdürleri de katıldı.

Atatürk Anıtı yanından başlayıp ırmak kenarında devam eden yürüyüşte öğrenciler ellerinde "Sağlık İçin Hareket Et", "Hareketli Hayat Oh Ne Rahat", "Porsiyonları Büyütme, Obeziteyi Davet Etme", "İdeal Kilo İdeal Hayat", "Düzenli Olarak Egzersiz Yapın" yazılı pankartlar taşıdı.

Toplum sağlığının korunması ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi maksadıyla düzenlenen halk yürüyüşü hakkında bilgiler veren Sağlık Grup Başkanı Dr. Yüksel Eren, şunları kaydetti:

"Sağlığın geliştirilmesi ve teşviki amaçlı çalışma grubu il eylem planı çerçevesinde planlanan yürüyüş Taş köprüden başlayıp ırmak boyundan devam ederek ikinci köprüden ırmağın karşı kıyısına geçilip, başlayış noktası olan Taş köprüde sonlandı. "Sağlık İçin Hareket Et" yürüyüşüne katılan herkese teşekkür ediyoruz."

Kaynak: İHA