Ak Parti‘li Aday Özdağ, Karaköy Esnafıyla Buluştu

AK Parti Manisa 5. sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ, "Kelimelere elbise giydirmeyeceğiz, kelimeleri çıplak olarak kullanacağız. Dağın arkasını vatandaşımıza hemen göstereceğiz" dedi.

AK Parti Manisa milletvekili adayı Selçuk Özdağ, kahvaltıda bir araya geldiği Karaköy esnafının sorunlarını ve isteklerini dinledi. Kahvaltıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve AK Partili yöneticiler de katıldı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mersinli, karaköy halkına ve muhtarına kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti.

Manisa‘da ev ev, hane hane, sokak sokak gezeceklerini belirten milletvekili adayı Selçuk Özdağ ise, "Manisa‘da tokalaşmadığım bir tek vatandaş bırakmamak için çalışıyoruz. Ben de bu sokaklarda büyüdüm, nefes aldım. Bugün esnafımızı ziyaret edeceğiz. Esnafın problemlerini, beklentilerini öğreneceğiz. Yarın parlamentoya gittiğimiz zaman da esnafımız ile ilgili kanun teklifi vermek için gayret sarfedeceğiz. Yağmur, çamur, kar demiyoruz geziyoruz. Zor günlerde buluşalım ki kolayda herkes buluşur" dedi.

Gazetecilerin CHP‘li bir milletvekili adayının geçtiğimiz günlerde AK Parti‘nin seçim çalışmalarını eleştirerek, AK Partili vekillerin seçim bürolarını açarken partiden destek aldığı, CHP‘lilerin ise kendi imkanlarıyla seçim bürolarını açtığı iddiasını hatırlatması üzerine Özdağ, "Bizde kendi paralarımız ile açıyoruz. Amerika‘yı yeniden keşfetmeye gerek yok ki, bildiği bir şey varsa söylesin, biz de kendi paralarımızla açıyoruz. Yüzde 7‘yi geçen üç parti hazineden yardım alıyor. Biz aynı zamanda

seçmenlerimizin, arkadaşlarımızın helal paraları ile siyaset yapıyoruz. Şu ana kadar Adalet ve Kalkınma Partisi‘nin milletvekili adayı olarak kendi paramla siyaset yapıyorum, büromun parasını kendim ödedim. Artık halkımızın zeka seviyesi çok yüksek, halkımız çok ferasetli. Artık bu tür sözlerle siyaset yapmak yerine başka sözlerle siyaset yapalım. Ne söyleyecekseniz açık söyleyeceksiniz. Kelimelere elbise giydirmeyeceğiz, kelimeleri çıplak olarak kullanacağız. Dağın arkasını vatandaşımıza hemen

göstereceğiz" diye konuştu.

CHP milletvekili adayı Özgür Özel‘in CHP‘de ithal adayın olmadığına dair bir beyanatı olduğunu belirten Özdağ, "Özel maalesef partisindeki adayları bilmiyor, kusura bakmasın kendisi. Sinan Aygün nereden gelmiş? Sinan Aygün eski ülkücü değil mi? Cumhuriyet Halk Partisi ile ülkücülük nasıl özdeşleşiyor, önce onu öğrensin. Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye‘nin partisidir" dedi.

Kaynak: İHA