Bodrum Belediyespor Madalyalarla Döndü

Bu yıl ikincisi düzenlenen 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası’na katılan Muğla’nın Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı sporcuları Bodrum’a madalyalarla döndü.

Bodrum Belediyespor Madalyalarla Döndü
22- 24 Nisan tarihleri arasında İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya Ukrayna, Gürcistan, Kuveyt ve Azerbaycan’ın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından 7-14 yaş arasındaki 2 bin 532 karateci katıldı. Şampiyonada Bodrum Belediyesporlu karateciler 1 altın 2 bronz madalya kazandı. 2000 doğumlu Bayan +35 Kg. Kumite Kayra Sezgin 1., 1999 doğumlu Bay 30 Kg. Kumite Fırat Çetin 3., 1999 doğumlu Bay +45 Kg. Kumite Efe Bestelci 3. oldu. Bu 3 sporcu geçen yıl yapılan yarışmalarda altın madalya kazanmıştı.Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı Teknik Direktörü Fatih Uzunlulu yaptığı açıklamada, “2 bin 532 sporcunun katıldığı bu büyük organizasyonda sporcularımız çok büyük bir başarı kazandılar. Önümüzde birçok uluslararası turnuva var. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu önemli turnuvaya katılmamızda bizlere yardımlarını esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’a, Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Aytekin Çanakcı’ya ve Pan Pan Ekmekçilik’e teşekkür ederiz” dedi.

Hedeflerinin 24–26 Haziran 2011 tarihleri arasında Kore’nin Busan şehrinde yapılacak olan “Korea Open” ve 01–03 Temmuz 2011 tarihleri arasında Moskova’da yapılacak olan “Dünya Shotokan Karate Şampiyonası”na katılmak olduğunu söyleyen Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı Teknik Direktörü Fatih Uzunlulu bunun için sponsor arayışında olduklarını, Bodrumlu sporseverlerden bu konuda yardım beklediklerini de belirtti.

Kaynak: İHA