Ak Parti Milletvekili Adayı Serbes Kocaali‘de

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes, AK parti iktidarı döneminde sağlık, eğitim ve ekonomi gibi her alanda büyük reformlara imza atıldığını söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes, Kocaali ilçesini ziyaret etti. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren milletvekili adayı Serbes, Kocaali ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Hüseyin Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen milletvekili adayı Serbes, ilçe teşkilatlarının önemine değindi. İlçe teşkilatlarının kendi bölgelerinde sürekli olarak vatandaşlarla bir arada olduklarını ifade eden Serbes, sorunların tespitinde ve çözüm noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ve yapılan çalışmalar neticesinde ilçelerin hızla geliştiğini söyledi. Serbes, bu açıdan İlçe teşkilatlarını son derece önemsediğini belirterek, “Hizmetler noktasında emeği geçen başta Kocaali ilçe teşkilatı olmak üzere tüm teşkilatlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Serbes ilçe teşkilatının ardından Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar‘ı makamında ziyaret etti. Başkan Acar‘dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Serbes ilçeye hizmetlerinden dolayı Başkan Acar‘a teşekkür etti. Serbes, AK Partili belediyelerin sorunların çözümü noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını, yapılan hizmetlerinde vatandaşlar tarafından takdir edildiğini kaydetti.

Kocaali ilçesinin her geçen gün gelişip büyüdüğünü söyleyen Serbes, gelişim ve büyümenin devam edeceğini belirtti. Serbes daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti. Pazaryerinde esnaflarla sohbet eden Serbes, istek ve sorunları tek tek not aldı. Serbes, güçlü bir iktidarın gerek Türkiye için gerekse Sakarya için son derece önemli olduğunu belirterek, bunun sonucunda Sakarya‘nı hızla geliştiğini ve bu çerçevede gelişimin esnafa olumlu yansıdığını söyledi. Kocaali ilçesinin AK Partiye her zaman canı gönülden destek verdiğini bu seçimlerde de sandıkları AK Parti oylarıyla bir kez daha dolduracaklarından emin olduğunu belirtti. Ziyaret esnasında esnafların dilek temenni ve sorunlarını da dinleyerek not alan Serbes, sorunların çözümü noktasında her türlü gayreti göstereceğini söyledi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Kirazlı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Serbes, AK Partinin uzak yakın demeden her yere eşit hizmet götürdüğünü ve götürmeye devam edeceğini söyledi.

Son olarak Yeni Mahallede düzenlenen kahve toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Serbes AK Partinin yaptığı çalışmalara değindi. Serbes, AK Partinin kurulduğu günden beri Sakarya halkının destek verdiğini ifade ederek, "İnşallah bu seçimde de bu desteğin devam edeceğini düşünüyoruz. AK Parti hükümeti sağlıkta eğitimde büyük çalışmalar yaptı. Bu yapılanları birileri görmese de sizler görüyorsunuz” dedi.

Türkiye‘nin ve Sakarya‘nın her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Serbes, ülkede ilk defa Ak Parti döneminde bir istikrar yakalandığını bu istikrarın sürmesi ve devam etmesi için herkese büyük görevler düştüğünü söyledi. Konuşmasında muhalefet partilerini eleştiren Serbes “Onların vaat ettiklerini biz AK Parti hükümeti olarak zaten kat kat yapıyoruz” diye konuştu. Vatandaşların bu tür vaatlere kanmamasını isteyen Serbes bu tür vaatlerin geçmişte ülkeyi ne hale getirdiğini açıkça gördüklerini ve ülke olarak büyük bedeller ödediklerini kaydetti.

AK Parti‘nin millet sevdasıyla yola çıkan, mazeret değil, sorun değil, vatandaşlara hizmet üreten bir parti olduğunu vurgulayan Serbes, “Sayın Başbakanımızın söylediği gibi Türkiye hazır, hedef 2023. Bizler yarının Türkiye‘si için çalışacağız“ dedi.

AK Parti iktidarı döneminde sağlık, eğitim, ekonomi gibi her alanda büyük reformlara imza atıldığını, ülkemizdeki değişim ve gelişimin her alanda varlığını hissettirdiğini ifade eden Serbes, “Dünyanın birçok ülkesinde ekonomik krizin ağır faturaları ödenirken bizler 12 yıl sonranın planlarını, projelerini yapıyoruz” diye konuştu.

Serbes, AK Parti‘nin her zaman ileriye dönük planlarıyla, vizyonuyla başarı grafiğini hızla yükseltmiş bir parti olduğunu belirterek, “Çıkar hesaplarıyla, vaatlerle halkımızı ütopik yalanlarla kandırmaya çalışanlara en büyük ders sandıkta verilmiştir. Haklıyla haksızı, doğruyla yanlışı en iyi bilen milletimiz 2011 Haziran ayında da yine AK Parti saflarında buluşacaktır” dedi.

Kaynak: İHA