12 Haziran Seçimine Doğru..

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 7 Mayıs‘ta Düzce mitingine katılacak.

12 Haziran Seçimine Doğru..
AK Parti Düzce il merkezinden alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, 7 Mayıs Cumartesi günü önce Yığılca ilçesine gidecek. Yığılca‘da Kaymakamlığı ziyaret edecek olan Başbakan Erdoğan, burada yerel yetkililerden brifing alacak.

Erdoğan daha sonra Yığılca‘dan Düzce‘ye geçecek ve saat 14.00‘de Anıtpark meydanında düzenlenen açık hava toplantısında halka hitap edecek.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Yılmaz, yaptığı açıklamada, cumartesi günü düzenlenecek mitinge Düzcelileri davet ederek, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Düzce mitinginde önemli mesajlar verecektir. Tüm vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz" dedi.

SEÇİM KAMPANYASI

Bu arada, AK Parti Düzce milletvekili adayları İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır,12 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüler.

Adaylar, Düzce merkez, Gölyaka ve Kaynaşlı‘da düzenlenen köy ve mahalle gezilerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti adayı Fevai Arslan, ayrıca Düzce huzurevini de ziyaret ederek, yaşlılarla bir araya geldi. Yaşlılarla sohbet eden Arslan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara daha çok sahip çıkacaklarını ifade etti.

Seçim çalışmalarına AK Parti Düzce milletvekili Metin Kaşıkoğlu‘nun yanı sıra partinin aday adayları Faruk Özlü, Ömer Küçüközcan, Hasan Aktürk ve Sevban Yıldırım ile partili yöneticiler de katıldı.

Kaynak: İHA