Vatandaşlar Uygun Olmayan Yerlerde Ekmek Satılmasından Şikayetçi

Sivas‘ın Yıldızeli ilçesinde geçtiğimiz aylarda bir fırında üretilen ekmeklerin içinden fare dışkısı çıkmasının ardından vatandaşlar bu seferde ekmeklerin sağlık açısından uygun olmadığı ortamlarda satılması konusunda şikayetçi.

Vatandaşlar Uygun Olmayan Yerlerde Ekmek Satılmasından Şikayetçi
İlçede ekmeklerin dışarıda satılması ve dolapların kapaklarının geceleri kilitlenmemesi nedeniyle başıboş gezen köpek ve kedilerin ekmek dolaplarının içine girip yattığını gören vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi. Bu durumdan rahatsız olan bir vatandaşın ekmeklerin bakkalların içerisinde kapalı bir yerde satılması için kaymakamlığa şikayet dilekçesi verdiği öğrenildi. Ekmeklerin sağlık açısından uygun ortamda satılmadığını dile getiren vatandaşlar "Dolapların içerisinde akşam kedilerin yattığını görüyoruz. Bu konuda hiçbir işlem yapmayan belediyenin bir an önce önlem almasını istiyorum, Bu yüzden kaymakamlığa dilekçe verdim" dedi.

Vatandaşlar sağlık açısından uygun ortamda satılmayan ekmeklerin biran önce sağlığa uygun ortamda kapalı yerlerde satılmasını bekliyor.

Kaynak: İHA