Milletvekili Dilek‘e Gazetecilerden Teşekkür Plaketi

AK Parti 23. dönem Isparta Milletvekili Sait Dilek‘e Isparta‘ya verdiği hizmetlerden ötürü Aktif Gazeteciler Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.

Milletvekili Dilek‘e Gazetecilerden Teşekkür Plaketi
Basın Park‘ta düzenlenen plaket töreninde Isparta Milletvekili Sait Dilek, yaptığı konuşmada “Isparta basını gerçekten mesleğini çok iyi icra ediyor. Basın arasındaki diyalog çok iyi. Isparta basının daha çok güçlenmesi dileğimiz” dedi.

Isparta‘ya her geldiğinde unutamayacağı anlar yaşadığını söyleyen Dilek, “Ben siyasetin dışındayken vatandaşlarla bu kadar içiiçe olamamıştım. Ama şunu iyi bilmek gerekiyor. Ispartalı her konuyu ciddi anlamda irdeliyor. Bir çok konuya hakim. Milletvekilliğim süresince beni en çok şaşırtan Ispartalı hemşerilerimin bu kadar çok kadirşinas olmaları. Bunu gerçekten bilmiyordum. Hemşerilerimden bu süreçte çok telefon ve mesaj aldım. Çok güzel şeyler duydum. Isparta az bile olsa kim hizmet etmişse onu takdir ediyor sahipleniyor” diye konuştu.

Bir işadamıyken vekillik görevi için davet aldığını anımsatan Dilek, “Ben sanayiciyim. Fabrikamı Isparta‘da kurdum. AK Parti beni davet etti ve onurlandırdı. Isparta halkı da beni oylarıyla onurlandırdı. Hem partime hem Isparta‘ya hizmet etmek şerefine nail oldum. Benim için en büyük şeref Isparta vekilliğidir” ifadelerini kullandı.

Bundan böyle Isparta‘nın beşinci vekili gibi çalışacağını kaydeden Dilek, “Isparta‘yı daha çok gündeme getirmek, daha çok konuşulan il yapmak için çalışacağız. Genel Sekreter Yardımcılığı görevim devam ediyor. Seçimden sonra Sayın Başbakan ile görüşeceğiz. Neyi takdir ederse ona göre çalışmalarımız sürecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA