Güzellere Marmaris Manzaralı Özel Kokteyl

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bu gece düzenlenecek olan Miss Marmaris 2011 isimli güzellik yarışmasına katılacak olan Ukraynalı güzeller kendileri için verilen özel kokteylde bir juri üyeleri ile bir araya geldi.

Güzellere Marmaris Manzaralı Özel Kokteyl
Ukrayna’nın Lviv kentinde bulunan Metro Clup tarafından gerçekleştirilen yarışma öncesinde Elegance Otel Roof barı Mascara Barda yapılan kokteyle Jüri üyeleri Yaşar Ünlü, İbrahim Sayar, Selim Başkurt, Tancan Kurdoğlu Marmaris Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürü Sedat Kirt, davetliler ve 12 Ukraynalı güzel katıldı. Bol Bol sohbet eden güzeller Marmaris’in gece manzarasına hayran kalırken basın mensuplarına poz vermeyi de ihmal etmediler

Ukrayna’nın Lviv kentinde bulunan ve en gözde eğlence mekanlarından biri olan Metro Club bünyesinde her ay düzenlenen güzellik yarışmasının bir ayağı olarak yapılan yarışma ile ilgili bilgi veren Marmaris Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Sedat Kirt “Miss marmaris 2011‘de, bir çoğu ülkelerinde fotomodellik yapan 12 ve 2 metro Club güzeli olmak üzere toplam 14 güzel yarışacak. Bu yarışma Metro Club‘un kendi bünyesinde her ay yaptığı ayın güzeli yarışmasının bir ayağı. Metro Club yılın güzelini Marmaris‘te seçecek, bu yüzden de yarışmanın ismi Miss Marmaris 2011 oldu. Ukrayna‘nın gece hayatı ve eğlencelerini tanıtmayı amaçlayan bu etkinlikle biz de Marmaris‘i Ukrayna basınına ve Türkiye‘ye gelmeyi düşünen Ukrayna‘lı turistlere tanıtma olanağı buluyoruz: Metro Club bir eğlence merkezi olmasına rağmen sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyor. Gelirinin bir kısmını ihtiyaç sahibi kişilere destek olmak için kullanırken kimsesiz çocukların eğitimlerine de destek oluyor" dedi.

Yarışmaya katılacak olan güzeller ise yapılan röportajlarda, organizasyonun çok güzel olduğunu belirtirken, "Marmaris‘e ilk kez geliyoruz, burası çok güzel, bundan sonra tatil maksadı ile Marmaris‘e mutlaka yeniden geleceğiz" dediler.

Metro Club ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Miss Marmaris 2011 güzellik yarışma bu akşam saat 21:00‘de Marmaris Barlar sokağında bulunan Back Street Disko’da yapılacak.Yarışmanın Marmaris sponsorları ise Avalon Seyahat Acentesi, Paşa Bey Hotel, Backstreet Disko. Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (MARTAB) ise yarışmaya planlama ve koordinasyon desteği ile projede yer alıyor.

Kaynak: İHA