Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Osman Çakır Yığılca’Da Seçmenle Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Düzce Milletvekili Adayı Osman Çakır, Yığılca İlçesi’nde düzenlenen kahve toplantısında seçmenlerle bir araya geldi.

AK Parti’nin Düzce 3. Sıra Milletvekili Adayı Osman Çakır, seçim çalışmaları için Yığılca İlçesi’nin köylerini dolaştı. Aksaklar ve Hebeler Köyü’ndeki seçmenlerle bir araya elen Çakır’a seçmenler büyük ilgi gösterdi. Kahve toplantılarında AK Parti’nin 8,5 yıllık iktidarındaki hizmetlerini anlatan ve halka hizmetin hakka hizmet olduğunu belirten Çakır, her zaman bu anlayışla çalıştıklarını ifade etti.

12 Haziran seçimlerinden sonra yeni bir dönemin başlayacağını belirten Çakır, seçimlerin özellikle ülkenin ve Düzce’nin geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.

8,5 yıllık iktidarları döneminde çok yoğun bir dönüşüm süreci yaşandığını, pek çok alanda ciddi reformlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Osman Çakır, yine iktidarları döneminde Türkiye‘nin demokrasi konusunda oldukça büyük mesafe kat ettiğini vurguladı.

Çakır şöyle konuştu: “Biz milletimize inanıyoruz, milletimiz de bize inandı. Bugüne kadar hep başarılı olduk. Bundan sonra da yine milletimizin bize olan inancı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Düzce’nin her köyünü karış karış dolaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız bize güveniyor. Bizler de vatandaşlarımızın bize olan güvenini hiçbir zaman istismar etmedik. Ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hizmet için bu yolda desteklerinizi bekliyoruz.”

Osman Çakır, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde vatandaşların güven ve istikrarın devamı yönünde oy kullanacaklarına inandığını da kaydetti.

Kaynak: İHA