Evine Kurduğu Silahlı Tuzak Hırsız Yerine Karısı Ve Kendisini Öldürdü

Balıkesir‘in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde evine hırsızlara karşı tüfekli güvenlik tertibatı kuran şahıs, hem kendi canını hem de karısının canını aldı.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Güre beldesindeki Melek Hanım Tatil Sitesi‘nin 11/7 nolu villasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alman asıllı eşi Emmy Elze Göçmez (75) ile birlikte denize sıfır yazlık dairesine giden makine mühendisi Musa Göçmez (80), evini hırsızlara karşı güvenli hale getirmek için film sahnelerine özenerek dairenin giriş kapısında bulunan paspasa bağlı olarak çalışan silahlı bir hırsız avlama düzeneği yaptı. Evinde 2 tane çelik kasa bulunduğu öğrenilen Musa Gözmez, Alman

asıllı eşiyle birlikte evine girerken kurduğu hırsız tuzağını unuttu ve paspasa basıldığı anda harekete geçen mekanizma giriş kapısının karşısındaki yarı otomatik pompalı tüfeği ateşledi. Evin koridorundan içeri giren Musa ve Emmy Elze çifti, yarı otomatik tüfeğin ateş etmeye başlamasıyla bel altından ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde hayatlarını kaybeden Göçmez çiftinin cansız bedenlerini, kapının açık olduğundan şüphelenerek eve gelen sitenin bahçıvanı ve bekçisi buldu. Bekçi, hemen durumu jandarma

ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede, tüfeğin 8 el ateş ettiği ve Musa Göçmez‘in 5, eşi Emmy Elze Göçmez‘in de 3 kurşun yarası aldığı öğrenildi.

Evde cumhuriyet savcısı ile birlikte geniş çaplı inceleme yapan jandarma ekipleri, evdeki birçok noktayı fotoğrafladıktan sonra cesetleri Edremit Devlet Hastanesi‘ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA