"El Teknolojisi Ve Yatak Odası Tekstil Hazırlama" Kursu Sona Erdi

Adana‘da Seyhan Halk Eğitim Merkezi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen "El teknolojisi ve yatak odası tekstil hazırlama" kursu sona erdi.

'El Teknolojisi Ve Yatak Odası Tekstil Hazırlama' Kursu Sona Erdi
Kadınların el becerilerini arttırmak, üretime katkıda bulunmak ve boş vakitlerini geçirmek amacıyla Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılan kurslar kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 6 ay önce açılan Seyhan Halk Eğitim Merkezi ile Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ortaklaşa açılan "El Teknolojisi ve Yatak Odası Tekstili Hazırlama" kursu da kadınlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kursta, Seyhan Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Ümran Özgönül tarafından, "Ev tekstilinde süsleme, ütüleme, nevresim takımları, pikeler, yatak örtüleri, yatak takımları, dekoratif ev aksesuarları, özel perdeler, overlok, ev tekstili ve ev dekorasyonu ürünleri, ev tekstili kumaşları, ev tekstili dikiş teknikleri, makinede düz dikiş" gibi sanat derslerinin yanı sıra "sosyal hayatta iletişim, iş hayatında iletişim" gibi sosyal yaşama yönelik dersler de verildi.

Kaynak: İHA