Giresunlulardan Ak Parti Adayı Su‘ya Büyük İlgi

AK Parti Bursa milletvekili adayı İsmet Su, ziyaret ettiği Gemlik Giresunlular Derneği‘nde büyük ilgi gördü.

AK Parti Bursa 5. sıra milletvekili adayı İsmet Su, Gemlik‘te gündüz sahilde vatandaşların meselelerini dinlerken, akşam ise Artvinliler ve Giresunlular Derneği‘ni ziyaret etti. Giresun İHL‘de okurken okul arkadaşı olan emekli öğretmen Cemil Karataş‘la da masa tenisi oynayan İsmet Su‘ya Giresunlular destek sözü verdi. Su, 2023 vizyonunu anlattı ve sivil anayasa için çalışacaklarını söyledi. Giresunluların yakın ilgi gösterdiği Su, iki katlı dernek binasını da gezerken, masa tenisi, bilardo, oyun ve kitap

köşesi olarak hemşehrilerine en iyi şekilde hizmet veren binayı beğendi.

Dernek Başkanı Durmuş Uslu, milletvekili adayı Su‘nun Giresun İHL mezunu olduğunu hatırlatarak hoş geldin konuşması yaparken, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, parti olarak Gemlik‘e yapılacak hizmetleri anlattı. Başkan V. Yılmaz ise belediye olarak vatandaşın yanında olduklarını belirtti.

Miting havasında geçen konuşmada İsmet Su, "Sizin içinizden gelen bir kardeşinizim. Giresun‘da 4 yılım geçti. Gemlik‘te ve Bursa‘da Giresunluların da milletvekili olacağım. Bursa‘nın ve Gemlik‘in meselelerinin çözümü için çalışacağım" dedi.

Başbakan Erdoğan‘ın çıraklık, kalfalık döneminden sonra ustalık döneminde vizyon projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını kaydeden Su, sivil anayasa konusunda çalışmalara ağırlık vereceklerine dikkat ederek, geçmiş dönemde hayal denilen projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA