Erdoğan‘dan Kılıçdaroğlu‘na: Sen Kendine Gelmezsen Milletim Seni Kendine Getirir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul‘daki mitinglerinin son durağında Büyükçekmecelilerle biraraya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul‘daki mitinglerinin son durağında Büyükçekmecelilerle biraraya geldi. Büyükçekmece Mimar Sinan Limanı‘nda toplanan AK Partililere yağmur altında seslenen Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun açlıktan öldüğünü iddia ettiği 2,5 yaşındaki Kübra için, "Ben görmemiş olabilirim doğru, peki sen ne güne kaldın. Sen gördüysen niçin ona destek vermedin. Kaldı ki öğrendim 2,5 yaşındaki Kübra‘nın hangi yerde oturduğunu, öğrendim ki, CHP‘li bir belediyenin olduğu yerdi." dedi.

Kılıçdaroğlu‘na seslenen Başbakan Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu sen, Gümüşhaneli Semih‘i duydun mu? diyaliz rahatsızlığı olan Semih‘i duydun mu? 11 yaşında. 6 yaşında diyaliz hastası olmuş ve olay bize geldi. Böbrek araştırdık, Zonguldak‘ta bulduk. Jet ambulansımızla bir ambulansımızla anneyi babayı ve Semih‘i Trabzon‘dan aldık. Böbreği Zonguldak‘tan aldık ve Ankara‘da buluşturduk ve operasyon gerçekleşti. Şu anda sağlıklı olan Semih var, 11 yaşında, sayın Kılıçdaroğlu bundan haberin var mı?" şeklinde konuştu. Başbakan Erdoğan daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü, "Binlerce, 10 binlerce Semihleri niye görmüyorsun? Binlerce 10 binlerce kapısı çalınan fakir fukarayı neden görmüyorsun? Erzak dağıtıldığı zaman sadaka diyorsun. İnsaf insaf kendine gel, sen kendine gelmezsen milletim seni 12 Haziran‘da kendine getirir."

"ATATÜRK SİZİN NANKÖRLÜĞÜNÜZLE ÇOK MUTAZARRIR OLUYORDUR"

Türkiye‘yi demir ağlarla ördüklerini söyleyen Başbakan Erdoğan, "CHP‘nin tek başına iktidarlığı döneminde bir gram demir yolu yok. Hani 10. yıl marşında Türkiye‘yi demir ağlarla örüyorduk ne oldu CHP? Söyle bakalım kaç kilometre demir ağ yaptınız, var mı yok?” dedi.

Başbakan Erdoğan daha sonra sözlerine şöyle devam etti, “CHP öyle bir zihniyettir ki, Atatürk ebediyete intikal etti, tüm paraların üzerinden Atatürk‘ün resmini kaldırdılar İnönü‘nün resmini koydular ama yeri geldiği zaman ilk söyledikleri söz biz Atatürkçüyüz, böyle bir şey söz konusu olmadığı gibi inanıyorum ki, sizin nankörlüğünüzle çok mutazarrır oluyordur."

Başbakan Erdoğan konuşmasının ardından, AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdi. Binada yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan daha sonra Büyükçekmece’den ayrıldı.