Ünye Çakırtepe Hastanesi‘nden Sanatçı Öğrencilere Teşvik

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi, 1. Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Ünye Çakırtepe Hastanesi‘nden Sanatçı Öğrencilere Teşvik
Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi, 1. Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

İlköğretim okulları 3,4,5. sınıflar ve 6,7,8. sınıf öğrencileri arasında iki kategoride düzenlenen yarışmada 22 öğrenci ödül almaya hak kazanırken, 127 öğrencinin resimleri de sergilenmeye layık görüldü. Yarışmada birincilere diz üstü bilgisayar, ikincilere fotoğraf makinesi, üçüncülere de bisiklet verildi. Bir kişiye de Özel Ünye Çakırtepe hastanesi özel ödülü, 15 öğrenciye mansiyon ödülleri verildi. Öğrencilere plaket takdim edilirken okullara ve öğretmenlerine teşekkür belgesi verildi.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Ufuk Ercan, geleceğin büyükleri, bugünün çocuklarını sanata duyarlı hale getirmek için bu tür aktiviteler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Özel Çakırtepe Hastanesi olarak bir çok sosyal faaliyetin bu güne kadar içinde yer aldıklarını, bundan sonra da almaya devam edeceklerini belirten Ercan,

başta jüri üyeleri olmak üzere, katılan tüm konuklara, resim yarışmasına büyük ilgi gösteren il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine, okul müdürlüklerine, öğretmenlere, velilere ve katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise sanata destek veren hastane yönetici ve idarecilerine teşekkür etti. Resim yarışması ödül törenine; Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkan Vekili Kemal Çöp, Ünye AK Parti teşkilatı, MHP milletvekili adayı İsmail Faruk Aksu, Ahmet Birben ile siyasi parti temsilcileri, bürokrat ve çok sayıda seçkin davetliler katıldı.