İlköğretim Öğrencisinin Okulda Dövülüp, Bıçaklandığı İddia Edildi

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bir ilköğretim Okuluna gelen 3 kişinin 12 yaşındaki E.B.E isimli erkek çocuğunu dövüp bıçakladığı iddia edildi.

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bir ilköğretim Okuluna gelen 3 kişinin 12 yaşındaki E.B.E isimli erkek çocuğunu dövüp bıçakladığı iddia edildi.

İddialara göre, Fethiye Atatürk İlköğretim Okulu’na gelen 3 kişi, 6’ncı sınıf öğrenci olan E.B.E.’yi okul bahçesinde sıkıştırdı. 6’ncı sınıf öğrencisi S.Ö. isimli kız öğrencinin akrabaları olduğu iddia edilen kişiler, E.B.E.’yi dövmeye başladı. Bu sırada 3 kişiden biri cebindeki bıçakla E.B.E.’yi bıçakladı. E.B.E.’yi öfkeli ailenin elinden öğretmenleri kurtarırken, yaralanan öğrenci özel bir otomobille Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Koltuk altından yaralanan E.B.E.’nin vücuduna 5 dikiş atılırken, polis olaya karışan aileyi bulmak için çalışma başlattı.

Okul bahçesinde dövülen ilköğretim 6’ncı sınıf öğrencisi E.B.E.kendisini dövenleri tanıdığını söyledi. Kız arkadaşının babası ve ağabeyi olduğu kişilerin kendisini otomobile alıp dövdüklerini iddia eden E.B.E., “Cebimden telefonu alıp yere çarptılar. Ben kaçtım. Yakalayıp biri bıçak salladı. Kolumdan yaralandım. Öğretmenlerim gelip kurtardı.” dedi.

Oğlunu hastaneye getiren anne Güler E. İse, çocukların aralarında olan bir olaya ailelerinin karışmasını anlayamadığını söyledi. Güler E, “Konunun ne olduğunu bilmiyorum. Çocuk hatalı veya değil. Adı üzerinde çocuk. Kendi aralarında sorunlarını hallederler. Ama bunlar resmen çocuğumu öldürmeye kalkmışlar. Bunun adı caniliktir.” diye konuştu.