Has Parti Milletvekili Adayı Çetin Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Has Parti Kars Milletvekili adayı Taner Çetin, ilçe esnaflarını gezerek gerçekleştirecekleri çalışmalarını anlattı.

Has Parti Kars Milletvekili adayı Taner Çetin, en son Selim ilçesine gelerek esnaflarla tokalaştı. Esnafın oldukça sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyen Çetin, "Has Parti seçim çalışmalarına başlamıştır. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş her gün Anadoluluyu geziyor. Bizde il ve ilçelerimizde esnaf gezisi yapıyoruz. Maalesef esnaf ekonomik açıdan oldukça perişan durumda. Kırk yıllık kadayıfcı ustası iş yerinin birisini kapatmış, diğerini de kapatmamak i çin çare arıyor. Bir dokunup bin ahh işitiyoruz.

Esnaf Has Partinin ekonomik açıdan programını oldukça beğeniyor. Numan Kurtulmuş un ve Has Partinin, bu hükümetin alternatifi olduğunu açıkça dile getiriyor. Millet kavgadan gürültüden bıkmış. Ortaya proje koyan ve ahlaki siyasete önem veren genel başkanımızı çok seviyor. Bizde bu sevgi ve güveni istismar etmeden iktidara geleceğiz" dedi.

Milletvekili adayı Çetin, sözlerine şöyle devam etti:

"Yoksul ailelere asgari ücret tutarı kadar vatandaşlık maaşı vereceğiz. Hayvanc ılıkta zengini değil fakiri destekleyeceğiz. Köyünde hayvancılık yapmak isteyene 50 koyun vereceğiz. Çiticiyi bankalarda kuyruk bekleyen değil tarlasında üretici yapacağız. Esnafı bitiren büyük marketleri şehirlerden çıkartacağız. Köyleri yalnızca yaşlıların kaldığı viraneler olmaktan çıkartacağız. Yeşil kartı adamı olana değil hak edene vereceğiz. Bir elimizle yardım yaparken diğer elimizi öptüreceğiz. Evladını iş için

gurbete gönderen annenin acısını bitireceğiz. Kimseye kibirle bakmayacağız. Her kese kardeş olacağız."

Kaynak: İHA