Ak Parti Grup Başkan Vekili Elitaş Kaset Skandallarını Yorumladı

Seçim çalışmalarını Kayseri‘de sürdüren AK Parti Kayseri milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, MHP‘de yaşanan kaset skandalları ile ilgili olarak, "Suçluyu kendi içlerinde arasınlar" dedi.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Elitaş Kaset Skandallarını Yorumladı
"Bir kere bu Milliyetçi Hareket Partisi‘nin Başkanlık Divanı üyesi olan 10 küsur arkadaşın bu şekilde anılması üzücü bir olay" diyen Mustafa Elitaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak milletvekilleri gibi kamuoyunun gözü önünde olan insanların toplumsal ahlak erozyonuna sebep olmayacak şekilde dikkatli olmaları gerekir, milletin toplumsal ahlaka verdiği değer çerçevesinde yaşam tarzlarını şekillendirmeleri gerekir. Benim üzüldüğüm taraf şu, özellikle ana muhalefet partisinin genel başkanı bir kaset ürünü olarak bu konuyla ilgili kendi partilerini araştırmazken, araştırma ile ilgili herhangi bir girişimde bulunmazken, kendisinin Sayın Deniz Baykal‘a yapılan komplo ile ilgili AK

Parti iktidarına çamur atması, çamur içinden çıkmış bir siyasetçinin en basit bir iftirasıdır. MHP Genel Başkanı‘na şunu tavsiye ediyoruz: 550 milletvekili adayı var. 550 milletvekili arasında 70 milletvekili var. Bunlardan 50 tanesi tekrar parlamentoya girebilecek yerde. Onlarla ilgili herhangi bir kaset ortaya çıkmazken, başkanlık divanı ile ilgili 10 milletvekilinin kasetinin çıkmasının düşündürücü olması gerekir. Açık ve net bir şekilde kendi içlerinde arasınlar. Niye diğer milletvekilleri ile ilgili

bir şey çıkmıyor da Bahçeli‘nin etrafındaki kurmayları ile ilgili operasyon başlatılıyor? Bahçeli‘nin genel başkan adaylığı döneminde birçok kişi ile mücadele ettiği biliniyor. Bir kısmı şu anda milletvekili adayı. Bu şahıslarla ilgili biraz düşünmeli. Sayın Bahçeli hedefi başka yerde göstermek yerine, kendi içinde aramalı. Kendi koltuğunu sağlamlaştırmak için AK Parti‘ye iftira atıyor. Bu, Bahçeli‘ye yakışmıyor çünkü 12 Haziran seçimleri sonrasında bu iftiraların altında kalacaklar."

Kaynak: İHA