Minik Fatma'nın katil zanlısının yaşadığı evi yaktılar

Gaziantep'te cesedi evlerinin bir alt sokağında bulunan 5 yaşındaki Fatma Demir'e tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 16 yaşındaki zanlının ailesinin yaşadığı ev ateşe verildi.

Minik Fatma'nın katil zanlısının yaşadığı evi yaktılar
Gaziantep'te cesedi evlerinin bir alt sokağında bulunan 5 yaşındaki Fatma Demir'e tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 16 yaşındaki zanlının ailesinin yaşadığı ev ateşe verildi. Zanlının ailesinin dün polisin telkinleri ile evi terk ettikleri öğrenilirken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Gaziantep'te ailesi tarafından kaybolduğu bildirilen ve daha sonra cesedi bulunan Fatma Demir'e tecavüz ettiği ve daha sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Veli Y.'nin (16) ailesinin yaşadığı Aydınlar Mahallesi'ndeki eve gelen kimliği belirsiz kişiler, önce iki katlı evi taşladı, ardından da içeri girerek ateşe verdi. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, mahalle sakinleri de durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık saatte söndürürken, olayda can kaybı yaşanmadı. Evde maddi hasar meydana geldiği belirlenirken, ailenin dün polisin telkinleri ile evi terk ettikleri öğrenildi. Polis, olayın ardından ev çevresinde güvenlik tedbiri aldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.