Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Osmangazi‘de…

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, sivil anayasa hedefine ulaşılmasıyla, basının önündeki engellerin de kaldırılacağını belirterek, "Böylece daha özgür ve tarafsız bir basınımız olacak" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Osmangazi‘de…
Seçim propaganda çalışmaları çerçevesinde Osmangazi‘de ziyaretlerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, AK Parti‘nin diğer Bursa milletvekili adaylarından Cemile Yiğit ile birlikte, Kimse Yok mu? Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi‘nde Yönetim Kurulu Başkanı A. Kemal Turhan ve Şube Müdürü Sadullah Hizan ile görüştü. Aydın, Bursa‘da ihtiyaç sahibi insanları tespit edip onlara yardım eli uzatanların çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyleyerek, ‘millet adına‘ kendilerine teşekkür etti.

Zaman Gazetesi Bursa Bölge Temsilciliğine geçen Aydın, Bursa Bölge Temsilcisi Enis Öznük ile görüştü. AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, "Özgür ve sivil bir medyaya da katkıda bulunmak istiyorum" dedi. Bölge Temsilcisi Öznük‘ün, "Basındaki düzenlemeler bir an önce yapılmalı. Yoksa yazan kalem sayısı giderek azalacak" sözleri üzerine Aydın, "Sivil anayasa çalışması ile basın mensuplarının önündeki engellerin kaldırılacağız. Böylece daha özgür ve daha tarafsız bir basınımız olacak" dedi.

FATİH PROJESİ VE EĞİTİM

Diğer milletvekili adayları Mustafa Öztürk ve Ayşe Hacıoğlu ile birlikte Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü‘nü de ziyaret eden Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akdere ile de görüştü. Aydın burada şunları söyledi:

"Her alanda çok iyi tanıtım yapmaya ihtiyacımız var. AK Parti iktidarının 8,5 yıllık döneminde bugüne kadar yapılmış derslik sayısının üçte biri kadar derslik yaptık. Eğitim de daha üstün bir noktaya geldik. Yeni dönemde E-Okul sistemine geçeceğiz. Çocuklarımıza tablet kitap ve akıllı tahta ile eğitim vereceğiz. Bu kapsamda geliştirilen Fatih Projesi‘yle ilgili çalışmaların sürüyor. Eğitimi çok önemsiyoruz ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza doğru ve sağlam bir eğitim vermekle ülkemizin daha da güçleneceğini biliyoruz. Eğitim alanındaki yatırım ve projeler sayesinde hızla bilgi toplumuna bu eğitimler sayesinde çok daha güzel olacağını biliyoruz yeni dönemde de eğitim konusundaki çalışmalarımız artarak devam edecek ve bilgi toplumu doğru olan yolculuğumuz daha da hızlanacak."

Kaynak: İHA