Voleybol Genç Takımı Yarı Final Müsabakaları İçin Mersin‘de

Melikgazi Belediyespor Voleybol Genç takımı yarı final müsabakalarına katılmak üzere Mersin‘e gitti.

Voleybol Genç Takımı Yarı Final Müsabakaları İçin Mersin‘de
Katıldıkları her kategoride ilimizi başarı ile temsil eden Melikgazi Belediyespor voleybol takımları bu sezon yıldızlarda direkt final oynamaya hak kazanmış, yaş gruplarında ise yarı final‘ da elenmişti.

Gençler kategorisinde 21 Mayıs Cuma günü Mersin‘de başlayacak olan Yarı finallerde Adana İdmanyurdu, Hatay Tedaş ve Niğde Ulukışlaspor takımları ile final mücadelesi verecek olan takımda tek hedef Türkiye finallerine kalmak olarak belirlendi.

Antrenör Fuat Kalay, "Genç takımımız ile iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Tam kadro Mersin‘e gidiyoruz. Yaş gruplarında elendik ancak yıldız takımından sonra gençlerde de final oynamayı istiyoruz. Oldukça güçlü rakipler ile oynayacağımız farkındayız ve ona göre hazırlandık.Bize güvenenleri mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı‘da yaptığı açıklamada, "Bütün oyuncularıma güveniyor ve onlara inanıyorum. Bu sezon voleybol da alt yapı takımlarımızdan birisinde iyi bir Türkiye derecesi elde edeceğimize inanıyorum. Amacımız her zaman söylediğimiz gibi gençlere spor yapma imkanı sağlamaktır.Gençlerimize güvendiğimizde zaten onlar bizim güvenimizi boşa çıkartmıyorlar,hem yaptıkları spor dalında hem de derslerinde başarılı olarak bizleri gururlandırıyorlar" dedi.

Kaynak: İHA