Terör Örgütü Yandaşları Mağaza Kundakladı (Tekrar)

Mersin’de terör örgütü yandaşlarının gece yarısı kundakladığı bir markette maddi hasar meydana geldi.

Mersin’de terör örgütü yandaşlarının gece yarısı kundakladığı bir markette maddi hasar meydana geldi.

    Terör örgütü yandaşları tarafından Güneykent Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerindeki mağaya gece yarısı taşlı ve motoloflu saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası mağazada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Mağazada maddi hasar meydana geldi.

    Öte yandan, Şırnak‘ın Uludere ilçesindeki operasyonda 12 teröristin etkisiz hale getirilmesini protesto etmek amacıyla korsan gösterilere katıldığı ve polise taş ve molotof attığı iddia edilen 6 kişinin göz altına alındığı bildirildi. Önceki gün göz alınan 4 kişi ile göz altına alınanların 10’a yükseldiği ifade edildi.

    Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi‘nde toplanan bir grup akşam korsan gösteri yapıp Okan Merzeci Bulvarı‘nı trafiğe kapatmak isteyince Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı polisler müdahale etti. Polis korsan göstericileri dağıtmak için gaz bombası kullanıp panzerlerle tazyikli su sıktı. Molotofkokteyli atan korsan göstericilerle polis arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı. Örgüt yandaşlarının yolu kapatmak için kullandığı çöp konteynırı ve kaldırım taşları polis tarafından temizlendi.

    Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerindeki ara sokaklarda korsan gösteri yaparak polise saldırdığı öne sürülen 6 kişi göz altına alındı.