Hastanede Parasını Çalan Yankesiciyi Polise Teslim Etti

Gaziantep'te hasta ve hasta yakınlarının ceplerinden para çalan bir kişi, parasını almak istediği şahıs tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Hasta yakından aldığı paraları yere düşürmesi güvenlik kameralarına yansıyan zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hastanede Parasını Çalan Yankesiciyi Polise Teslim Etti
Gaziantep’te hasta ve hasta yakınlarının ceplerinden para çalan bir kişi, parasını almak istediği şahıs tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Hasta yakından aldığı paraları yere düşürmesi güvenlik kameralarına yansıyan zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gaziantep Üniversite Hastanesi Nöroloji bölümü koridorunda yaşanan olayda, Mehmet B. adlı bir hasta yakını, asansördün indiği esnada kalabalıktan yararlanan bir kişininin pantolonunun cebinden bin 315 TL‘sinin alındığını farketti.

Erkan U. adlı zanlı ile mücadele eden Mehmet B., şahsın kaçmasına engel oldu. Zanlının elindeki paraları düşürmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Mehmet B. zanlıyı polise teslim etti.

Yankesicilik gibi değişik suçlardan 29 suç kaydı bulunan Erkan U.‘nun polisteki ifadesinde Adana‘dan geldiğini ve ay sonuna kadar 20 bin TL hedeflediğini söylediği öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü‘nde işlemleri tamamlanan Erkan U. adliyeye sevkedildi.