Anasınıfı Öğrencileri Anneleri İle Birlikte Oyuncak Yaptı

Salihli’nin Fahriye Hanım İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri ve velileri “Annemle Oyuncak Yapıyorum" etkinliğinde bir araya geldiler.

Anasınıfı Öğrencileri Anneleri İle Birlikte Oyuncak Yaptı
Çocuklarıyla paylaşımda bulunmak, atık maddeleri değerlendirmek ve birlikte oynayabilecekleri bir oyuncağı birlikte yapmak amacıyla düzenlenen yarışma farklı bir heyecana neden oldu. Anasınıfı öğrencilerinin yıl içindeki etkinliklerinin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından, öğrenciler birbirinden güzel dansları ile sahne aldılar. Veliler, sabahçı ve öğleci grupların gösterilerini, birlikte söyledikleri çocuk şarkılarını alkışlarla ödüllendirdiler. Okul Müdürü Mehmet Ergişi, okul öncesinin önemini vurguladığı konuşmasında, “Ana sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde birbirinden güzel çalışmalar yapmaktadırlar. Onlar, bu faaliyetler ile ilköğretime en güzel şekilde hazırlanıyorlar" dedi.

El sanatları Öğretmeni, resim öğretmeni ve ana sınıfı öğretmenlerinden kurulu jürinin değerlendirmesi sonucunda ise “Annemle Oyuncak Yapıyorum" yarışmasını Nazlı Kocabıyık kazandı. Kocabıyık ödülünü kızı Sıla ile birlikte aldı. Ana sınıfı öğretmenleri Tülay Yüksekkaya ve Pınar Sarı , etkinliğe katılan tüm velilerine katılım belgesi sundular ve teşekkür ettiler.

Kaynak: İHA