Derman Derneği‘nden Çorum Tso‘ya Ziyaret

Derman Kültürel ve Eğitim Derneği heyeti, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası‘nı (ÇTSO) ziyaret etti.

Derman Derneği‘nden Çorum Tso‘ya Ziyaret
Ziyarette TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile görüşen Dernek Başkanı Mustafa Öztemiz, derneğin çalışmaları ve yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Kutlu Doğum Haftası boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde Hazreti Peygamber‘in şefkat ve merhametini anlatmayı, merhameti bütün boyutlarıyla toplumun gündemine taşımayı ve toplumda merhamet duygusunun güçlendirilmesine zemin hazırlanmanın amaçlandığını ifade eden Öztemiz, ‘‘Biz de dernek olarak, amacına ulaşan bu haftada güzel bir etkinlik

gerçekleştirdik. Fuar alanında yaptığımız organizasyonla binlerce Çorumlu hemşerimize Hazreti Peygamberimizi anlatarak, güzel bir gece yaşattık. Kutlu Doğum Haftası içerisinde dernek olarak yaptığımız etkinliklerde Ticaret ve Sanayi Odamız da bizlere destek olmuş ve katkıda bulunmuştur. Gerek fuar alanının derneğimize tahsis edilmesi gerekse manevi anlamda bizlere destek veren Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ederiz‘‘ dedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma esasına dayalı yapısıyla ilimizde önemli bir eksikliği gideren Derman Kültürel ve Eğitim Derneği‘nin, örnek olacak şekilde gerçekleştirdiği etkinlik ve faaliyetlerle güzel çalışmalar yaptığını dile getirerek, dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA