Aziziye Belediyesi Köy Yollarında Asfalt Çalışmasına Başladı

Erzurum‘a bağlı Merkez Aziziye Belediyesi, kış döneminde tahrip olan köylerin asfalt yollarında oluşan kasisleri yamalama çalışması başlattı.

Erzurum‘a bağlı Merkez Aziziye Belediyesi, kış döneminde tahrip olan köylerin asfalt yollarında oluşan kasisleri yamalama çalışması başlattı.

Aziziye Belediyesi yeni hizmet dönemine hummalı çalışmayla giriş yaptı. Bu yaz sezonunda yol sorununa ciddi manada el atacak olan belediye, ilçenin öncelikli ihtiyaçları arasında bulunan asfalat yol sıkıntısını çözüme kavuşturmayı hedefliyor.Belediye Başkan Vekili Mevlüt Coşkun, kış sezonunda tahrip olan ve büyük kasisler nedeniyle trafik kazalarına davetiye çıkartan yollarda asfalt yama çalışmasına hız verdiklerini söyledi.Coşkun, belediyenin ekonomik yapısının istenilen seviyede olmadığından yollarda asfaltlama çalışması yapamadıklarını dile getirdi. Yeni sezonda Yarımca, Tınazlı, Adaçay, Sakalıkesik, Özbek ve Aşağı Yenice mahallelerinin bulunduğu güzergahda asfalt yama çalışması yapıldığını dile getiren Coşkun, oldukça geniş alana sahip ilçenin her köşesinde yaşayan vatandaşın hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmaları için imkanların seferber edildiğini kaydetti. Köy yollarının tamamında sorun olduğunu, fakat belediyenin mali yapısının bu sorunu çözmeye yetemeyeceğine vurgu yapan Coşkun, kurumlararası işbirliğiyle köy yollarındaki asfalt sorununun çözüme kavuşturulacağını da sözlerine ekledi.