Ak Parti Milletvekili Adayı Kara: "Bu Ülke Bir Gecede Üç Kat Fakirleşmeyi Unutmadı"

AK Parti Bursa milletvekili adayı Tülin Erkal Kara, Türk Halkı‘nın kendisini bir gecede üç kat fakirleştirenleri unutmadığını ve afetmediğini belirterek, "Şimdi Türkiye refah içinde yoluna devam ediyor. Dünyada bir güç haline gelen Türkiye, 12 Haziran‘dan sonra daha da güçlenecektir" dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Kara: 'Bu Ülke Bir Gecede Üç Kat Fakirleşmeyi Unutmadı'
Merkez Nilüfer ilçesinde Karaman pazar yerini gezen Kara, hem esnafı, hem vatandaşı dinledi. Daha önceki hükümetlerin halkı sömürdüğünü ve vatandaşın dertleri ile dertlenmediklerini ifade eden Kara, "Başbakanımız bizlere, vatandaşların sıkıntılarını dinlememizi ve halk odaklı siyaset yapmamızı söyledi. Biz bu anlayışla hareket ediyor ve halkın sıkıntılarını dinliyoruz. Biz sadece seçimlerde halkımızın halini hatırını sormayacağız, meclise girdikten sonra da halkın sıkıntılarını dinleyeceğiz ve hep onların yanında olacağız. Problem çıkaran bir siyaset değil, sorunları çözüme kavuşturan siyaset yapacağız. Göreve geldiğim günden beri sıkıntılarını bize ileten bütün vatandaşlarımızın dertlerine tek tek çare bulduk. Bizim hükümetimiz, yıllardır biriken meseleleri çözüme kavuşturdu. Muhalefete göre bunlar kolay işler. Ama bize çamur atanlar, bu ülkeyi dışarıya bağımlı hale getirdiklerini unutmasınlar. Yıllarca hastane, doktor, eczane kapılarında bekleyen ve bu kuyruklarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı kimse unutmasın. Şimdi isteyen vatandaş istediği yerde tedavisini oluyor, ilacını alıyor" diye konuştu.

"GELECEK DAHA DA GÜZEL OLACAK"

Geçmiş dönemlerdeki siyasilerin yaptığı hataları halka tek tek anlatan Kara, Türk halkının geçmiş dönemde yaşanan anayasa kitapçığı fırlatma olayını, bu ülkeyi dışa bağımlı hale getirenleri ve bir gecede üç kat fakirleşmeye sebep olanları affetmediğini söyledi. Vatandaşların sandık başına giderken yapılan yatırımları göz önünde bulundurmalarını isteyen Kara, "Türkiye refah içersinde yoluna devam ediyor. Dünyada bir güç haline gelen Türkiye, 12 Haziran seçimlerinde daha da güçlenecektir. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün" dedi.

Kara, pazarcıları tek tek gezerek, sıkıntılarını not etti. Gemlik ilçesindeki pazar yerinin kaldırılarak başka bir yere alınmasını eleştiren esnaf, pazar yerlerinin değiştirilmemesini istedi.

Kaynak: İHA