Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Bölükbaşı:Adım Gibi Adil Olacağım

Elbistan Ziraat Odası(EZO) Başkanı Memet Ali Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı’nı ziyaret etti.

Elbistan Ziraat Odası(EZO) Başkanı Memet Ali Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Maden-İş Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı’nı ziyaret etti. Bölükbaşı‘na yeni görevinde başarı dileğinde bulunan EZO Başkanı Bulut, sivil toplum örgütlerinin önemli bir işlev yerine getirdiğine dikkat çekerek samimiyet ve ciddiyete vurgu yaptı. Maden-İş Başkanı Bölükbaşı ise geçmişe muhalefet etmeyeceklerini ve kendilerine verilen desteğin hakkını vereceklerini belirterek, "Adım gibi adil olacağım." dedi.

Ziraat Odası Başkanı Memet Ali Bulut, "Adil kardeşimizi yönetimle birlikte seçilmesini kutlamak amacıyla ziyaretine geldik. Kendisine hayırlı olsun diliyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir acı olay yaşadık. Çöllolar kömür havzasında göçük meydana geldi. Tüm işçilerimiz adına kendisine başsağlığı diliyorum. İnşallah böyle bir felaket bölgemizde bir daha yaşanmaz. Kendisini yakından tanıyorum. Görevinde ihmallik yaparsa en başta ben eleştiririm. Açık söyleyeyim. Sivil toplum örgütüyüz ama eleştiririm. Bizde ciddiyet önemli. Samimiyet önemli. Kendisinin güzel hizmetler yapacağına eminim. İyi bir 4 yıl geçirmesinin temenni ediyoruz. Seçimlerimiz sıkıntılı geçti." diye konuştu.

Maden-İş Başkanı Adil Bölükbaşı ise bu makamların gelip geçici olduğunu ve esas olanın hizmet etmek ve eser bırakmak olduğunu aktardı. Başkan Bölükbaşı, "Zor bir süreçten geçtik. Ağır bir sıvandan geçtik. Hayırlısı böyleymiş. 7 yıldır mücadele veriyoruz. Tarlada izi olmayanın mahsulde gözü olmaz derler. Hamdolsun tarla da izimiz çıktı. Her şeye rağmen dostlarımızla beraber bu işi başardık. Adım gibi adil olacağım. Aday olarak bir başka arkadaşımız çıkabilirdi. Ama ekibimle biz çıktık. Herkes bize yardımcı oldu. Geriye dönük muhalefetin anlamı yok. Öyle bir şey yapmayacağız da. Dün başka bir arkadaş vardı bu gün bizler varız. Yarın başka birileri olabilir. Makamlar geçicidir. Buradan biz çıkar gideriz. Allah adabımızla çıkmak nasip etsin. İnşallah yanlış yapmayacağız. Eksiğimiz olabilir. Hata edersek de özür dilemesini bileceğiz. Ben bilirim yoktur, biz biliriz vardır. Üyelerimiz bu desteği bize verdiyse biz onlara layık olacağız. Birçok şeyi duyduk. Yanlışlar oldu ama duymadık diyoruz. Bu koltukta oturuyorsak bu koltuğun hakkını vermek zorundayız." görüşünü dile getirdi.