Küçük Eren'in o isteği gerçek oldu

23 Nisan nedeniyle minikler koltukları bir günlüğüne devraldı; en anlamlı 'icraat' ise Bayraklı Belediye Başkanı olan öğrenciden geldi

Küçük Eren'in o isteği gerçek oldu
İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, çocuklar, başta Vali Cahit Kıraç olmak üzere kentteki yöneticilerin koltuklarına oturdu. Temsili vali ve başkanlar, görevi devralır almaz mahallelerine park, bahçe duvarına çiçek gibi talimatlar verirken, Bayraklı Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan Evren Paşa İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Eren Ayan, işsiz olan babasının işe alınması için talimat verdi.

Okul birincisi Eren, ilk olarak okulun çeşitli tadilatları, fen labaratuarı ve çevre düzenlenmesi için Başkan Karabağ’dan yardım istedi. Eren daha sonra işsiz babasının işe alınması için Destek Hizmetleri Müdürü’ne telefon etti. Babasıyla ilgili bilgileri müdüre ileten Eren Pazartesi günü işe başlaması için talimat verdi. Başkan Karabağ, pazartesi günü işe başlayacak baba Esat Ayan’ın çalışma performansından Eren’i sorumlu tutacağını söyledi.