Düzeltme.. Partililer, Görevinden İstifa Eden Yıldırım’In Aracına Saldırdı

Sayın abonemiz; dün akşam servis ettiğimiz ‘Partililer, Görevinden İstifa Eden MHP‘li Çobanoğlu‘nun Aracına Saldırdı’ başlıklı haberde, araç sahibinin adı sehven Metin Çobanoğlu olarak yazılmıştır.

Sayın abonemiz; dün akşam servis ettiğimiz ‘Partililer, Görevinden İstifa Eden MHP‘li Çobanoğlu‘nun Aracına Saldırdı’ başlıklı haberde, araç sahibinin adı sehven Metin Çobanoğlu olarak yazılmıştır. Söz konusu aracın MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım’a ait olduğu belirlenmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden servis ediyoruz.

Kaset skandalının ardından görevinden istifa eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, parti genel merkezinde saldırıya uğradı.

Dilekçesini sunmak ve eşyalarını toplamak için aracıyla MHP Genel Merkez binasına gelen Yıldırım’a, dışarıdaki bir grup partilinin ‘İsmimizi lekeledin‘ diyerek sözlü tacizde bulunduğu öğrenildi.

Grup, bununla da yetinmeyerek Recai Yıldırım’ın aracına saldırdı. Aracın lastiklerinin yanısıra camları ve araç içinde de maddi hasar oluştu. Yıldırım’ın otomobili, Mevlana Bulvarı üzerinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Araç, Yıldırım’ın şoförü ve yardımcıları eşliğinde çekici aracılığıyla bölgeden çekildi.