Chp Sinop‘ta "İktidara Yürüyüş Mitingi" Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanlığı tarafından ‘İktidara Yürüyüş Mitingi‘ düzenlendi.

Uğur Mumcu Meydanı‘nda gerçekleştirilen mitinge çok sayıda partili katıldı. Kent merkezine kalabalık bir konvoyla giren CHP milletvekili adayları, ilk olarak yol boyunca vatandaşları selamladı. CHP Sinop milletvekili adayları Genel Başkan Yarımcısı Engin Altay ve Abdullah Şişek ile İl Başkanı Mustafa Acun, Uğur Mumcu Meydanı‘nda hazırlanan platformda birer konuşma yaptı. Ankara‘da Sinopluları hiç bir zaman mahcup etmediğini belirten Engin Altay, "Bu güne kadar 9 yıldır Sinopluyu sahipsiz bırakmadım.

Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ndeki tecrübemle, Sinop‘a, Türkiye‘ye ve Cumhuriyete hizmet etmek için Abdullah Şişek kardeşimi de benimle birlikte Ankara‘ya göndermenizi istiyorum" dedi.

Konuşmasında hükümeti eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, CHP iktidarında gerçekleştirmeyi planladıkları icraatları da anlattı. CHP iktidarından hiç bir zaman özel hayata müdahale etmeyeceklerini ve kimsenin telefonlarının dinlenmeyeceğini dile getiren Altay, Türkiye‘nin kurtuluş reçetesinin CHP kadrolarında olduğunu savundu.

Kaynak: İHA