Aşk ve Ceza 55. Bölüm özeti ve fragmanı

Nurgül Yeşilçay'ın büyük bir performans sergilediği Aşk ve Ceza haftanın ilk günü ekrandaki yerini alıyor. Bu bölümde de bitmek bilmeyen kan davasında yeni gelişmeler yaşanacak.

Aşk ve Ceza 55. Bölüm özeti ve fragmanı
Aşk ve Ceza 55. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Yavuz ve Savaş, olup biten onca şeyden, birbirlerine biriktirdikleri onca kin ve öfkeden sonra sonunda karşı karşıyadırlar. Savaş'ın uzun süredir beklediği bu karşılaşma, Yavuz için zor günlerin habercisidir!

Bu karşılaşmanın ardından Savaş, yeni planlarını uygulamaya koymakta vakit kaybetmez. Bir yandan holdingde bir toplantı yaparak Hakan'a Van'daki işleri hızlandırmaları gerektiğini bildirirken bir yandan da Yasemin'e artık hiçbir mutluluklarını, hiçbir planlarını ertelememelerini söyler.

Öte yandan YS Ajans, Yavuz'un istediği tazminat ile zor durumdadır. Ceyda çaresiz, işi bitirmelerini teklif eder ancak Yasemin kararlıdır, borç bir şekilde ödenecek ve neye mal olursa olsun Yavuz'la asla çalışılmayacaktır.

Pala iki ateş arasında kalmıştır. Bir yanda güzelliği ve dişiliği ile aklını başından alan Ceyda, bir yanda canından çok sevdiği ve incittiği için pişman olduğu çocuklarının anası Fidan… Ceyda ile yaşadıklarına bir son vermesi gerektiğini düşünen Pala, Ceyda'ya konuşmak istediğini söyler. Pala'nın sesinden bir terslik olduğunu anlayan Ceyda'nın ise yeni bir planı vardır elbette.

Hastalığının vücuduna etkileri her geçen gün biraz daha çoğalan Şahnur bir yandan bu durumu belli etmemeye çalışırken bir yandan da ailesi için yapması gerekenleri ihmal etmemenin mücadelesini vermektedir. Oğlu Savaş'ın son yaptıklarından sonra aşiret adına içi rahat olan Şahnur, evin içinde Pala ve Fidan arasında bir süredir devam eden gerginliği daha fazla görmezden gelemez.

Çiçek cephesinde ise üzüntü ve kızgınlık hâkimdir. Yavuz'un yaşadıklarından Baldar'ları sorumlu tutan Çiçek, ağabeyi ile görüşmesinin ardından deliye döner. Kendince, ona yapılan haksızlığı gün yüzüne çıkarmaya karar veren Çiçek aşiret ileri gelenleri ve avukatlar ile görüşür. Bu görüşmelerin sonunda Çiçek'i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Nazan'ın yaşadığı büyük dram tüm aileyi yasa boğarken, tüm bunlardan habersiz olan Savaş, Yasemin, Pelin ve Hakan, akşam dostları tarafından verilecek bir parti için hazırlanmaktadırlar. Bu partide Yasemini bekleyen büyük bir sürpriz vardır!

Kan davası son bulacak mı, masum bur biçimde yaşanan aşkta yeni gelişmeler olacak mı soruları yeni bölümün ardından cevap bulacak.