Tapdk Ruhsatları Manavgat’Ta Veriliyor

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Yönetim kurulu üyesi, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, Tütün ve Alkol Piyasa Düzenleme Kurumu (TAPDK) ruhsatlarının resmi olarak Manavgat Bakkallar bayiler ve Büfeciler Odasından verilmeye başladığını bildirdi.

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, yaptığı yazılı açıklamayla TAPDK ruhsatlarının resmi olarak Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odasından verilmeye başladığını bildirdi

Akça yaptığı açıklamada; "Manavgat, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki ilçelerinde işletmecilik yapan, bakkal, süper market, restaurant, bar çalıştıranların esnaf ve sanatkarlar odalarına bağlı olan bütün üyelerin, tütün ve alkol satıcıların TAPDK ruhsatları odamızda resmi olarak verilmektedir. Bakkal açmak isteyen arkadaşımız ve tütün ve alkol satarak bakkal işletecek olan arkadaşlarımız önce açacağı iş yerinin belediye ve özel idareden işyeri açma ruhsatını alması gerekmektedir. TAPDK ruhsatı alabilmesi için bunları mutlaka yerine getirmeleri gerekiyor. Belediye mücavir alanları içerisindeki işletmeler belediyelerden mücavir alanın dışında kalan köylerde il özel idaresinden ruhsat almaları zorunludur” dedi.

Kaynak: İHA